sâmbătă, 30 ianuarie 2016

Este nevoie de oameni noi in politica


Vrancenii  trebuie să deschidă ochii și să nu mai accepte ”păcăleala” actualei clase politice locale, care mimează conflicte, intenții și gânduri bune pentru binele comunității, dar care imediat după încheierea alegerilor locale se vor așeza la masa negocierilor, pentru a-și împărți prada pe care dvs, cetatenii le-o veți oferi cu fiecare vot!
Dacă vrancenii vor să schimbe ceva, atunci să deschidă ochii bine și să facă o schimbare reală, să nu se mai păcălească din nou cu partidele reprezentate astazi in Consiliul Judetean

Vrancea,Consiliul Local Focsani sau alte Consilii Locale din judet ,associate cu singurul scop de a-i păcăli pe cetateni!
”Mișcarea Populară Vrancea este un partid tânăr, care propune oameni noi, capabili, pentru administrația locală.

Personal, nu am fost implicat în politică și nu am făcut politică până acum, dar am intrat în această luptă pentru a da o șansă concetatenilor, care altfel ar fi  păcăliți din nou de aceleași și aceleași partide, care apoi își împart funcțiile prin tot felul de protocoale secrete, ascunse de ochii opiniei publice. Ori, așa ceva nu trebuie să se mai întâmple! Dacă vreți să schimbați lucrurile din temelii, dacă sunteți nemulțumiți de politicienii din actualul Consiliu Judetean sau Local, vă aștept să veniți alături de noi in partidul unde peste 80 de procente sunt oameni tineri si noi care nu au mai facut politica . Dacă vreți să vă meargă la fel, puteți merge în continuare pe mana celor de astazi, așa cum ați făcut-o și până acum. Actuala putere si aliatii lor  abia vă așteaptă votul, pentru ca apoi să-și împartă funcțiile cu bani și sfere de interes..

.,Sistemul care conduce judetul, acest sistem ce ne dezbina si alunga din tara de 26 de ani, este o farsa..Un sistem ce ne-a adus in stare de faliment ca si judet, peste jumatate din populatie traind la limita supravietuirii ,cu zeci ,poate sute de mii de vranceni peste granite, ne face sa ne punem intrebarea peste cativa ani cati vom ramane,o suta de mii,varstnicii numai?...Nu avem clasa de mijloc ci numai cateva procente de imbogatiti peste noapte,putini insa prin munca sau afaceri oneste,nu?Daca pastram sistemul actual si inlocuim oamenii uni cu altii,nu am rezolvat nimic,,,tot acolo ajungem in cele din urma...Sistemul actual permite coruptia,este nevoie de schimbare Miscarea Populara este singurul partid deschisin care prioritate o constituie tinerii si oamenii noi,este solutie sa iesim din criza politica,morala,economica si sa scapam pe vecie de clanurile corupte ce ne au luat dreptul la o viata mai linistita..Foarte important, vom promova oameni pentru primarii si consilieri,in asa fel incat acestia vor sti ca ei sunt angajatii nostri,ai Poporului si nu invers,cum cred acum acesti alesi,aroganti si corupti ...,,Cam asa arata Adevarata Democratie,nu?
Tupeul actualei clase politice locale trebuie domolit! Dacă vreți să schimbați actuala stare a lucrurilor, veniți alături de Mișcarea Populară!” –veniti alaturi de mine,eu sunt hotarat.

Membru nou in Miscarea Populara Vrancea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu