luni, 1 februarie 2016

PREMIERĂ LA ALEGERILE LOCALE IN VRANCEA


MIȘCAREA POPULARĂ VRANCEA ÎSI DESCHIDE PUBLIC LISTELE PENTRU CANDIDATURĂ LA ALEGERILE LOCALE DIN 2016

  În perspectiva alegerilor locale, care vor avea loc în luna iunie 2016, organizatia județeană a partidului Mișcarea Populară Vrancea va desfășura, în premieră, o campanie prin care îsi propune mobilizarea vrancenilor, care doresc să își recâștige dreptul de a-și administra propriul judet.

  Pentru prima dată în istoria alegerilor locale, Mișcarea Populară își deschide public listele de candidați la alegerile locale, pentru primării, consilii locale si consiliul judetean.
“Mesajul oamenilor care au ieșit în stradă a fost clar — schimbare până la capăt, partide și oameni noi în politică, oameni tineri, profesioniști, fără probleme în justitie. Spre deosebire de PSD si PNL , care reciclează la nesfârșit aceeași oameni politici compromiși, suntem singurul partid nou care a înțeles acest mesaj și oferă vrancenilor posibilitatea să candideze pe liste la alegerile locale.
Cu toții ne dorim o schimbare în politică și în viața noastră de zi cu zi. Obiectivul principal este să avem reprezentanti din rândul vrancenilor, tineri si seniori, oameni gospodari, competenți și cu expertiză în diverse domenii de activitate — administrație, educație, sănătate, agricultură, antreprenoriat, economie, samd.
 Miscarea Populară este singurul partid deschis tuturor vrancenilor cu idei, propuneri și inițiative pentru comunitate, toate acestea fiind preluate si aplicate în programul politic.
Printre vrancenii care au participat la proteste, am văzut mulți tineri cu inițiativa, cu idei extraordinare pentru oraș, oameni de bună-credință, care toată viața au desfășurat voluntariat în comunitatea lor. Vrem ca acești oameni să vină și să candideze la alegerile locale, să ne reprezinte în administrația publică locală — în Consiliul Județean, în consiliul local și în fiecare primărie din județ.,
Vrancenii trebuie să își redobândească dreptul de a-si conduce propriul judet “
 a declarat Costica Stelescu, președinte MP Vrancea.
Campania de înscrieri va începe din 01 februarie 2016 si se va desfășura în fiecare localitate și municipiu din județul Vrancea, iar selecția candidatilor pe liste se va realiza pe baza unui set de criterii recunoscute si apreciate public — integritate, experiență și expertiză profesională, activități și experiență de voluntariat, implicare în comunitate, proiecte si program public de candidat. Înscrierile se vor realiza pe baza unui CV, însotit de scrisoare de intentie. Acestea se vor transmite în format electronic pe adresa de email miscareapopularavn@gmail.com
 Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0769978425.
 Organizația Județeană Miscarea Populara Vrancea
 Str. Mihai Eminescu 45A

 Presedintele Stelescu Costica 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu